...v malé zahrádce...

DVOJVIKARIÁTNÍ SETKÁNÍ CHRUDIM - LITOMYŠL

10. 12. 2018 17:00
Rubrika: Reportáže

Stalo se již tradicí, že vzájemná spolupráce vikariátů Chrudim a Litomyšl každoročně přináší jednu velkou skvělou akci. Nejinak tomu bylo i ve dnech 10. – 11. listopadu 2018, kdy se v Litomyšli uskutečnilo dvoudenní dvojvikariátko. Chtělo to odvahu a odhodlání. Chtělo to přijet a zažít nezapomenutelný víkend v té nejlepší společnosti – Boha, mladých a kapely ETC!

Nejprve jsme se pohodlně usadili a díky o. Janu Linhartovi se přenesli do Vietnamu a Kambodži. Jeho poutavé vyprávění způsobilo, že jsme zažili dotyk těchto exotických zemí téměř na vlastní kůži. Následně jsme utvořili skupinky a rozeběhli se po městě, tematická hra k výročí vzniku republiky (přítomen byl i samotný Masaryk!) nás vyloženě nadchla. Zlatou tečkou večera byl večer chval doprovázený kapelou ETC.

Neděli jsme započali společnou modlitbou a snídaní. Po mši svaté jsme se občerstvili v kavárně a ti nejstatečnější z nás se s vervou a nadšením pustili do úklidu fary – považte, že tři druhy bramboračky za to vydržet až do konce opravdu stály.

Zdeňka Nováková

Zobrazeno 686×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz