...v malé zahrádce...

HUDEBNÍ TÝDEN POHLEDEM ÚČASTNÍKA

7. 10. 2018 18:02
Rubrika: Reportáže

Na začátku srpna se konala akce s názvem Hudební týden, kterou jako svou animátorskou práci připravil a v této době na Vesmíru uskutečnil Tonda Vlach. Samozřejmě měl k ruce několik dalších lidí, se kterými vytvořil tzv. hudební gang.

Nejdříve jsme průběh celé akce svěřili do rukou Božích v kostele sv. Máří Magdaleny. Poté, co jsme večeří doplnili své fyzické síly, nás hudební gang rozdělil do tří skupin. Následující dny jsme se ve skupinách připravovali na závěrečný nedělní koncert. Jedni trénovali zpěv, další hru na hudební nástroje a někteří dokonce pekli kremrole s Jendou Barborkou pro návštěvníky koncertu.

Kromě těchto příprav jsme hráli různé hry zaměřené na hudbu (např. jsme hledali části notového zápisu a skládali z nich celou píseň), ale také jsme se mohli zúčastnit workshopů o hře na varhany nebo o práci s hlasem. V pátek dokonce zbyl čas na zápas ve fotbale.

Po nedělní mši svaté v kostele Máří Magdaleny přišla chvíle pro náš koncert. Plni nadšení, ale i mírné nervozity jsme začali hrát a zpívat. Bylo to moc krásné. Doufám, že si to s námi užili i ostatní, protože pro mě to byl jeden z nejkrásnějších zážitků v mém životě.

Za všechny chci moc a moc poděkovat Tondovi a jeho hudebnímu gangu za organizaci celého týdne a doufám, že příští rok se uskuteční další ročník této skvělé akce.

Káťa Hromádková

Zobrazeno 823×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz