...v malé zahrádce...

MONIKA DEVÁTÁ (DCŽM Vesmír)

30. 10. 2017 20:00
Rubrika: Portréty osobností | Štítky: DCŽM Vesmír

Věk: 25

Škola: Podniková ekonomika TUL Liberec

Sourozenci: Vítek, Marta, Jan, Jiří

Bydliště: Libštát

Oblíbený citát: : „U Boha není nic nemožného.“ (Lukáš 1, 37)

 

Proč ses rozhodla jít do týmu?

Lákala mě práce s mladými lidmi. Chtěla jsem sloužit druhým, pomáhat jim, naslouchat, prostě být tu pro ně. Také jsem chtěla prohloubit svůj vztah s Bohem a naučit se něco nového.  Na Vesmíru je pro mě každý den novou výzvou a velkým požehnáním.

Víme, že máš dvojče. Byly jste takové sestry, které jste musely dělat všechno spolu, nebo jste se spíš ve věcech neshodly?

Musím říct, že s Marťou máme mezi sebou krásný vztah. Vždycky jsme si byly navzájem velkou oporou, ale že bychom musely všechno dělat společně a jedna bez druhé by neudělala ani krok, tak to ne. Názory jsme měly na různé věci dost podobné, takže jsme se většinou shodly a žádné dohady jsme mezi sebou neměly. :)

Na co se nejvíc těšíš a čeho se naopak obáváš ve službě na DCŽM?

Na to, že budu moct poznat nové lidi a prožívat s nimi hezké a nezapomenutelné chvíle. A čeho se obávám? Asi se nejvíc obávám únavy, která by mi vzala úsměv z tváře a sílu být tu pro druhé.

Co ti zvedne náladu, když jsi smutná?

Když vysvitne na obloze sluníčko – jdu ven a přijdu na jiné myšlenky. Když se dozvím se nějakou radostnou zprávu nebo když si můžu popovídat s někým, koho mám ráda a říct mu co mě trápí. Někdy stačí jen úsměv a hned má člověk lepší náladu. :)

Co ráda děláš ve volném čase?

Přečtu si knížku, něco vytvářím nebo se jdu projít do přírody. Ráda také trávím čas s rodinou a přáteli. Ze sportu mě nejvíce baví jízda na kole, běh, plavání a lyžování.

 

ZVÝRAZNI, CO PREFERUJEŠ:

čokoláda X banán

černá X bílá

fotbal X basketbal

knížka X film

autobus X vlak

kolo X kůň

moře X hory

sladký X slaný

ranní ptáče X sova

kofola X cola

Zobrazeno 1339×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz