...v malé zahrádce...

PROČ BÝT KŘESŤANEM V DNEŠNÍ DOBĚ?

13. 3. 2019 8:55
Rubrika: Reportáže

V sobotu 2. března se v Poličce konalo setkání mládeže litomyšlského vikariátu s velmi zajímavým tématem: Proč být křesťanem v dnešní době?

To je otázka, na kterou jsme si během celého setkání odpovídali. První částí byla mše svatá začínající ráno v 9 hodin, kterou k všeobecné spokojenosti sloužil litomyšlský farní vikář Jenda Pitřinec. Celou bohoslužbu doprovázela poličská schola. Druhou částí setkání byly seznamovací hry a následně jeden ze tří vrcholů vikariátka – povídání manželů Aničky a Martina Zubrových o jejich cestě k Bohu. Následná diskuze ve skupinkách na dané téma už byla pouhou třešničkou na dortu.

 Celé vikariátní setkání bylo zakončeno skvělým obědem a po povinném úklidu už nás čekala pouze cesta do našich domovů. Účast byla hojná, sešlo se nás skoro 50 mladých. Z mého pohledu to bylo úžasné setkání a díky patří všem, co se na něm jakýmkoli způsobem podíleli.

Anežka Bubnová

 

Zobrazeno 849×

Komentáře

RealToltekDzehenuti

Že je někdo ve společenství křesťanů ještě neznamená že opravdu křesťanem je a chová se tak.proto pan Ježíš přijímá do své Svaté církve na základě lidského srdce.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz