...v malé zahrádce...

CHURCH SILVESTER PARTY

22. 12. 2018 13:16
Rubrika: Reportáže

Ve dnech 1. a 2. 12. 2018 proběhlo v želivském klášteře vikariátní setkání, které se tentokrát neslo v duchu oslav konce starého a příchodu nového církevního roku.

První z mnoha přichystaných aktivit sobotního večera byla přednáška o vztazích od manželů Kvapilíkových, kteří za námi přijeli až z Kroměříže.

K večeři jsme dostali výbornou hráškovou polévku. Pak už byl čas se jít převléct do šatů a obleků ve stylu Pomády. Trochu jsme dozdobili místnost a party mohla začít. Nejdříve jsme hráli vědomostní a dovednostní hry ve skupinách. Nic lehkého to nebylo, spíše jsme tipovali. Kdo vyhrál, dostal tři body, za které si mohl u baru koupit nealkoholické míchané drinky, jak například mojito. Asi po pěti kolech hry skončily a pustila se muzika. A mlhovače i diskokoule. Tančila se chacha, jive, just dance a mnoho dalšího. Občerstvení bylo přichystáno ve stylu švédského stolu. Nejrůznější křupky, brambůrky, sušenky – zlatým bodem byla obložená mísa.

Po nějaké době byla muzika vypnuta a následovalo pár dalších kol skupinových her – jako třeba aktivity, kdy jsme soutěžili, čí skupinka za kratší čas uhodne předváděnou věc. A pak se zase tančilo... O půlnoci se bouchly rychlé špunty a pronesl přípitek. Pomalu jsme se všichni zklidnili a vydali se do kaple. Tam proběhla krátká adorace vedená P. Davidem Peterem. Pak už jsme se odebrali do domku 115, kde jsme byli ubytováni, a šlo se spát. Celé setkání jsme si všichni náramně užili!

Ráno jsme vstávali o půl deváté, poklidili po sobotní party a nasnídali se z toho, co kdo upekl a dovezl.

Celé vikariátní setkání jsme zakončili mší v želivském kostele Narození Panny Marie.

Dorota Bouchalová

Zobrazeno 551×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz