...v malé zahrádce...

SUMMER DANCE REPORT

11. 8. 2018 8:00
Rubrika: Reportáže

Víte, miluji tanec, asi nejradši mám valčík už od tanečních, že by se dal jen tak tančit celý rok se říct nedá. Taky vlastně miluju plesy, ale ty jsou většinou v zimě.

A potom se objevil Summer dance. Už od pozvánky na tuhle událost jsem se nemohla dočkat. Doma jsem s mamkou pečlivě prokonzultovala šaty a lodičky, třikrát se převlékla, a nakonec si stejně vzala sukni a tenisky. Považuji to za trefu do černého, konalo se to totiž na dost netradičním místě, v poutním domě Engedi v Bystrém v Orlických horách, kde se plánovalo tancování i venku a na trávě. Program začínal už hned po obědě nabídkou nejrůznějších workshopů (Sice jsem se neúčastnila, ale všichni si to moc chválili). Alespoň pro mě hlavní bod večera byla, jak už název napovídá, tančírna. Jaké to tam vlastně bylo? Skvělé! Zní to tak jednoduše, ale nejlépe vystihuje atmosféru. Vypadalo to trochu jako na letním plese. Hrála hudba nejrůznějších rytmů, od klasických, přes latinsko-americké a k závěru i opravdu moderní kousky.

Díky Františku Javůrkovi jsme se mohli potěšit například výtečnou horkou čokoládou se šlehačkou, která při téměř deštivém počasí byla velmi žádaná! Občerstvení také nechybělo, jelikož Křovák griloval výborné steaky hned dvou druhů. Účastníci si také mohli zakoupit lístky do tomboly. Tímto také ještě jednou gratuluji hlavnímu výherci Milošovi Zahradníkovi, který vyhrál cestu kolem světa. Cenu si vybral ještě onen večer a za pomoci organizátorů se vše zdařilo stejně jako realizace přeletu nad Alpami, který vyhrála Lenka Čepelková. Třetí cenu si odnesla Káťa Petrová a to sadu kol, opět velké díky všem, kteří dorazili na kole a pomohli tak s uskutečněním. Milým překvapením byla také růže pro každou slečnu.

Celá akce byla zakončena ranní mší svatou v kostele sv. Bartoloměje právě v Bystrém v Orlických horách.

Jistě mluvím z všechny účastníky, když se už teď těším na další ročník a děkuji Terce, Sáře, Vojtovi, Kátě, Jendovi, všem na které jsem zapomněla a Míše a Samovi z poutního domu Engedi, za tuhle úžasnou akci.

 

Helča Novotná

Fotky z akce si můžete prohlednout ZDE.

Zobrazeno 830×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz