...v malé zahrádce...

SPORTOVNÍ SETKÁNÍ VIKARIÁTU CHRUDIMI V HLINSKU

30. 5. 2018 10:41
Rubrika: Reportáže | Štítky: vikariát chrudim

Je sobota 26. 5. 2018, krásné sobotní dopoledne, a u hlineckého Sportovního areálu na Olšinkách se začínají scházet mladí z chrudimského vikariátu, kteří jsou v plné síle připraveni posilnit nejen svého ducha, ale i tělo na sportovním vikariátku. A to vše pod dohledem svatého Filipa Neriho. Jak to dopadlo? Který tým se stal neporazitelným a kdo nakonec vyhrál? Následujte sv. Filipa a přeneste se s námi do centra dění. :)

Nabídka sportů byla velmi rozmanitá, ovšem nejvyššího ohlasu se dostalo florbalu, jehož první část se proměnila v zápas Davida proti Goliášovi. I přes veškerou snahu všech zúčastněných si jeden nejmenovaný tým udržel převahu do samotného konce. Později se utvořily ryze mužské a ženské týmy, jejichž skóre bylo již od začátku vyrovnané. Dalším oblíbeným sportem se stala vybíjená „na krále“. Neopomenutelnou součástí programu byla doba oběda, kterou jsme mimo jiné využili na vzájemné bližší poznání se mezi sebou, pomodlili se a díky přítomnému p. Vláďovi Novákovi se náležitě obohatili i co se duchovní stránky setkání týče.

Celá akce byla zakončena v tamějším kostele mší svatou a mariánskými litaniemi. Každý si kromě dobré nálady a povzbuzení odnesl domů také medaili, protože vyhráli opravdu všichni :)

Zdeňka Nováková

Zobrazeno 465×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz