...v malé zahrádce...

DOMINIKA TŮMOVÁ (vikariát Humpolec)

16. 5. 2018 13:00

Zástupkyní Humpoleckého vikariátu je Dominika Tůmová seznamte se. :) 

 

Věk: 21 let

Bydliště: Humpolec

Vikariát: Humpolec

Škola: Univerzita Pardubice, fakulta ekonomicko-správní, obor Veřejná ekonomika

 

1. Jak jsi se dostala k funkci zástupce vikariátu?

Řekla bych, že díky výborným přesvědčovacím schopnostem bývalého zástupce (Martina Daňka). Prve jsem nechtěla, nevěděla jsem, jak bych to stíhala, ale souhlasila jsem. Když jsem potřebovala pomoc, vždy se někdo našel. Teď jsem moc ráda, že můžu být zástupkyní a jsem ráda, že mám okolo sebe spoustu mladých a kněze, se kterými akce plánujeme. Všechna spolča a vikariátka si užívám z jiného úhlu pohledu. Čas najít jde vždycky, i když je to občas dost náročné.

 

2. Jaký byl Tvůj nejlegračnější zážitek z akce pro vikariát?

Bylo to letos na DSM. Jako vždy jsme objednali autobus a již tradičně jsme vyjeli o šesti ráno – to není ten vtip. Asi 40 km od Hradce se nám stala nemilá věc, autobus se porouchal. 

Jako zástupce jsem musela vymyslet, co budeme dělat. Já začala “lehce“ propadat panice. Naštěstí se našel někdo, kdo vyhledal náhradní vlak. Čekal nás běh necelé dva kilometry. Jeden člověk se musel obětovat a počkat na opozdilce. Naopak ty nejzdatnější přemlouvali průvodčího, aby vlak pár minut počkal. Některým se opravdu běžet nechtělo, prý takhle po ránu (něco kolem deváté), takový pohyb nezvládnou.

Všichni však doběhli. Ve vlaku šlo už vše hladce. Jen jsem asi desetkrát všechny spočítala, jestli jsme někde někoho v tom zmatku nezapomněli. Všichni všechno zkontrolovali a čekala nás jen cesta přes Hradec. Do filharmonie jsme dorazili těsně po představování vikariátů.

Když jsem se pak ptala, jaké jsou dojmy, tak DSM se moc líbilo a prý i adrenalinový zážitek při cestě byl fajn.

 

3. Jaké jsou Tvé koníčky a záliby?

Hraji na flétnu a snažím se naučit na kytaru. Ráda jezdím na kole a v létě si nejvíc užívám tábory pro děti, ty mi dodávají i berou energii. 

 

4. Jaká je Tvá superschopnost?

No, myslím, že žádnou superschopnost nemám. Jedině, že bych za ní pokládala svou někdy až přehnanou starost (Toto říká má sestra a také pár lidí z vikariátu.)

 

5. Co teď pro svůj vikariát plánuješ?

Vikariátní rafting (15. – 16. 6.), Den rodiny (9. 6.), spolča, letní tábory.

 

6. Co bys vzkázala čtenářům?

Užívejte si akce, které jsou pro vás plánovány. A odepisujte. Věřím, že všem zástupcům (nejenom mně) to pomůže. A pokud se Vám naskytne být vikariátním zástupcem neváhejte!

 

Kočka X pes

Kofola X Coca – Cola

Vánoce X Velikonoce

Točená zmrzlina X Nanuk

Biologie X Výtvarná výchova

 

Děkujeme Dominice za rozhovor! :) 

 

Zobrazeno 897×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz