...v malé zahrádce...

DVOUVIKARIÁTNÍ SETKÁNÍ MLÁDEŽE VIKARIÁTŮ CHRUDIM A LITOMŠL

16. 1. 2018 14:46
Rubrika: Reportáže | Štítky: vikariátní setkání

V sobotu 18. 11. 2017 se v Proseči konalo tradiční setkání dvou sousedních vikariátů – Chrudim a Litomyšl, jehož téma bylo „Chození, co před a co potom?“

Do místa dějiště se sjelo na 40 mladých, kteří si tak společně mohli užít nabitý program.

Začali jsme seznamovací hrou, kde si všichni mohli vyzkoušet svoji pozornost a paměť na jména. Po krátké svačině následovalo slovo na den v podání P. Jana Pitřince, které všechny mladé připravilo na zlatý hřeb dne v podání svědectví manželů Markových z Chocně, kteří se velmi zajímavě rozpovídali o své společné cestě životem.

Další neméně důležitou částí setkání byla mše svatá v kostele sv. Mikuláše v Proseči, kde nás manželé Markovi doprovázeli zpěvem a hrou na kytaru.

Po mši svaté nastala velmi příjemná záležitost pro všechny zúčastněné. Doba oběda! Díky místním dobrodincům jsme si mohli pochutnat na výborném guláši.

Akce byla pořádána dvěma vikariáty, tudíž jsme si po obědě zahráli dvě hry, první abychom se opět trochu poznali a druhou, kde každý musel hledat správného protivníka a taktizovat. Před těmito hrami byli mladí seznámeni s činnostmi v obou vikariátech, v DCM a v DCŽM.

Když už jsme byli dostatečně odreagovaní, nastoupili jsme do Orlovny, kde se celý den odehrával, abychom si navzájem sdíleli zážitky ze dne a ze slova na den. Akce byla oficiálně zakončena v kostele modlitbou.

Zobrazeno 571×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz