...v malé zahrádce...

TEREZIE CINEROVÁ (vikariát Kutná Hora - Poděbrady)

10. 11. 2017 19:32

Věk: 18let   

Škola: Církevní gymnázium v Kutné Hoře                

Bydliště: Nové Dvory

Oblíbený citát: Správně vidíme jenom <3, co je důležité, je očím neviditelné (A. de Saint Exupéry)

 

Jak dlouho už působíš ve funkci vikariátního zástupce pro mládež a jak ses k tomu dostala?

Oficiálně jsem ve funkci vikariátního zástupce od letošního diecézka, ale zapojovat jsem se začala už začátkem minulého školního roku, protože moje sestra, která byla zástupce přede mnou, začala studovat VŠ v Brně a neměla už tolik času na organizování akcí ve vikariátu… Takže to zástupcování si předáváme v rodině. :)

Je něco, čeho ses na začátku své služby bála a teď je to „na pohodu“?

Nejvíc jsem se asi bála komunikace s lidmi z různých částí vikariátu, s vik. kaplanem a s případnými hosty na naše setkání (ačkoliv na to asi někdy nevypadám, hrozně nerada mluvím/píšu neznámým nebo méně známým lidem :D), ale nakonec právě tahle část mé služby je nejpohodovější. :)

Pocházíš z místa, kde se nachází jedna z největších kostnic v Evropě. Kolik je tam kostí?

Ajaj, zákeřná otázka. :D no naštěstí z brigády vím, že podle posledních výzkumů bylo zjištěno, že kostnice je místem odpočinku zhruba 60 tisíc lidí – tak si to spočtěte. ;)

Jaké akce pořádáte ve vaší farnosti?

Tak třeba co se hudby týče, se spolčem jednou za čas hrajeme na Večerech chval, doprovázíme Noc kostelů a v tomto školním roce plánujeme udělat dva koncerty, z jejichž výtěžku si snad zaplatíme kousek naší cesty do Říma, kam se chystáme na konci června J taky jezdíme na různý výlety (voda, cykločundr,..), pořádáme vikariátka a duchovní obnovy.

Co ti zvedne náladu, když si smutná?

Tak v první řadě moje skvělá rodinka J (mám 6 sourozenců a 6 těch nejroztomilejších synovců a neteřinek :)), kamarádi, dobrej film nebo knížka nebo dobrý vtip :D, západy slunce a příroda... :)

Co ráda děláš ve volném čase?

Mám ráda hudbu. Celá moje rodina vám klidně potvrdí, že to je se mnou někdy až k nevydržení.. :D ať doma dělám cokoliv, musím k tomu mít puštěnou hudbu, se kterou si zpívám, že to slyší snad celé Nové Dvory. :D A jinak knížky, filmy, odpočinek a vaření – hrozně ráda zkouším zajímavé recepty. ;)

 

ZVÝRAZNI, CO PREFERUJEŠ:

čokoláda X banán

černá X bílá (barevná)

fotbal X basketbal (volejbal)

knížka X film

autobus X vlak

kolo X kůň

moře X hory

sladký X slaný

ranní ptáče X sova

kofola X cola (džus)

Zobrazeno 1063×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz