...v malé zahrádce...

DVOUVIKARIÁTNÍ SETKÁNÍ MLÁDEŽE NA PECCE

27. 11. 2017 12:13
Rubrika: Reportáže | Štítky: Vikariátko

Po několika přípravných setkáních a plánování se 14. a 15. října uskutečnilo dvouvikariátní setkání mládeže. Přes drobné komplikace se nakonec uskutečnilo na Pecce u P. Mariusze Robaka.

Setkání začalo v sobotu ráno, kdy se společně sešli mladí lidé z vikariátu Jičín a Jilemnice. Na obecním úřadě jsme si zahráli seznamovací hru a potom pokračovali scénkou. Scénka byla o zjevení Panny Marie ve Fatimě, na které bylo zaměřeno celé setkání. Po scénce následovala velice poutavá a krásná přednáška hosta P. Jendy Paseky.

Po přednášce jsme se zapojili do jedné krátké hry a po ní jsme se posilnili očekávaným obědem. Po poledním volnu jsme se rozdělili do skupin: volejbal, prohlídka hradu a kostela a procházka. Následovala mše svatá a po ní večeře.

Večer jsme si zahráli soutěžní hru Casino, pomodlili jsme se růžence a prožili adoraci. Poté, kdo chtěl, mohl si povídat anebo jít spát.  

V neděli jsme po snídani lehce uklidili a šli na mši svatou, kde bylo možno zakoupit i nějaké knížky. Po mši jsme douklidili a pak se rozjeli zpět do svých domovů.

Na setkání nás bylo asi okolo 40 mladých. Veliké poděkování patří přípravnému týmu za přípravu, P. Jendovi Pasekovi, že přijel, P. Mariuszi Robakovi za to, že jsme mohli být u něho na faře, hudbě, která byla úžasná a na setkání se připravovala a tvrdě trénovala několik týdnů dopředu. Díky taky každému, kdo přijel a stal se součástí krásného společenství, a hlavní dík patří Pánu Bohu, díky kterému se vše mohlo podařit.

Zobrazeno 793×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz