...v malé zahrádce...

VÁCLAV ŠIMON (vikariát Náchod)

28. 7. 2017 15:04
Rubrika: Portréty osobností | Štítky: Náchod

 

Věk: 21 let

Škola: VUT Brno, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, obor informační bezpečnost – bude ze mě „hodnej hacker“ ?

Bydliště: Náchod

Oblíbený citát: „Všechno má určenou chvíli a veškeré dění pod nebem svůj čas.“ Kaz 3,1

 

Jak dlouho už působíš jako vikariátní zástupce pro mládež?

Od září 2016, ale sem tam jsem pomáhal i předtím.

Jak se dá skloubit vysoká škola a takováto služba?

Blbě :D. A proto, už když jsem do toho šel, jsem si zařídil padawana AKA Anežku Tučkovou, aby mohla zařizovat věci na místě, zatímco jsem já byl tím, kdo to měl na ramenou.

Máte naplánovanou nějakou akci o prázdninách, popř. po prázdninách?

Máme toho mrtě! Hlavně (nejen) Vikariátní kopanou 9. září v Náchodě a Dvojvikariátko v Novém Městě nad Metují, které se bude konat hned další týden 15. - 16. září.

Co rád děláš nebo podnikneš, když máš volný den?

Záleží, jak šílenou nebo línou mám náladu. Každý z nás si přece zaslouží trochu odpočinku, a tak se moc rád prospím. Nebo strávím za klavírem pár hodin a sem tam mě napadne pořádná chujovina. Třeba jednou jsem si jen tak přejel půlku Orlických hor a nepřemýšlel jsem, jak se dostanu zas domů, anebo jsem se jednou s kámošema vydal po škole přespat do skal a další den zas do školy. No, ale byl únor a byla fakt kosa. :D

Máš nějaké oblíbené místo, kam se rád vracíš?

To mám, je to takový hezký místo ve skalách na Hejdě (to je na Broumovku). A tam je z jednoho místa krásně vidět mezerou mezi stromem a skálou Sněžka. Prostě hustý.

Jak jsi doteď prožil prázdniny a co máš ještě v plánu?

Zatím jsem s kámošem přešel Nízký Tatry, kde jsem si zrubal koleno, pak jsem byl podržtaška na letních Animátorech. Teď se chystám zdravotničit chuligánům z našeho skautskýho oddílu a pokud kvůli tomu neskončím ve vězení, tak byste mě mohli potkat v Olomouci. Na konec prázdnin plánuju stáž u bezpečáků na Ministerstvu zemědělství, tak tam snad nebudu jen vařit kafe. :P

Zobrazeno 1022×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz