...v malé zahrádce...

TÓNY VESMÍRU

28. 7. 2017 14:15
Rubrika: Reportáže | Štítky: DCŽM Vesmír

Poslední červnový víkend se na Vesmíru konala akce zvaná "Tóny Vesmíru". Víkend jsme zahájili večerní mší svatou v krbovce. Po večeři pak už začala hrát první kapela, WxP (pop-alternative). Nejvíce se nám líbila písnička Šnek a Everyone wants the sun. Večer jsme zakončili společnou modlitbou u kříže.

Sobotní dopoledne začalo snídaní, slovem na den a volným programem (volejbal), pokračovalo krásným témátkem od Tomáše a bylo zakončeno mší svatou na pódiu. Hrozně moc svítilo sluníčko, ale "The Best" (kapela složená k doprovodu mše) hráli moc pěkně :--). Všichni už se těšili na oběd, byla květáková polévka a rizoto. Pak začalo přijíždět více lidí. Celkem nás tam bylo kolem stovky.

Odpoledne zahájila skupina SmileBack z Letohradu (pop-rock). Vivi se žlutou vlajkou nešla přehlédnout. Po SmileBack následovala kapela Level 3 ze Rtyně (rock, pop), ti se mi obzvlášť líbili. Potom už přišel písničkář Pavel Helan. Byl to zážitek. Komu jméno nic neříká, určitě zná alespoň písničku iBůh, kterou s ním nazpíval Petr Bende. K večeři byla pizza, která byla hned pryč, a mohlo se pokračovat ve festivalu. Four in Van z Vysokého Mýta (acoustic-rock) a večer zakončila kapela Three Priests.

Neděle už probíhala stejným stylem jako vždycky = mše, shrnutí víkendu, oběd, úklid a pohádka.

Celý víkend se mi moc líbil, hlavně talkshow s každou kapelou bylo pěkné oživení. Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit a těším se zase za rok.

 

Adéla Krčilová

 

Zobrazeno 655×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz