...v malé zahrádce...

GIRLS VÍKEND

27. 6. 2017 10:42
Rubrika: Reportáže | Štítky: DCŽM Vesmír

Na Girl's víkend jsem se těšila už od doby co jsem četla plakát, den před odjezdem jsem si uvědomila že tam nebudou kluci a že to bude asi nuda... Ale přesto jsem jela.

Přijela jsem tam a na Vesmíru jen holky! Ten večer jsme se seznamovaly a Zdenička se Sárkou nám lehce nastínili, co nás čeká. V duchu jsem si říkala: „to bude super víkend“ a děkovala jsem Pánu, že jsem mohla přijet. Večer jsme zakončili modlitbou, a kdo chtěl, šel spát a kdo ještě ne, tak šel hrát hry.

Sobotní dopoledne a kousek odpoledne jsme strávily sezením s Maruškou, která pro nás měla připravené nádherné přednášky. Bylo to moooc fajn ale v odpoledních hodinách nás musela opustit. Když Maruška odjela, pokračoval náš skvělý program. Dalo by se to nazvat Vyrábění s Májou! Mája nás naučila vyrábět malé knížečky pro zapisování krásných chvil, které prožíváme. Pak následovala mše svatá a po mši véča. Kolem osmé hodiny to vše vypuklo. Náš poslední společný večer proběhla úžasná módní přehlídka s holčičí diskotékou. Den jsme zakončily adorací v kostele sv. Matouše.

V neděli samozřejmě nechyběla ani sdílečka... A pak jsme se tak nějak rozjížděly ke svým domovům...

Byl to naprosto úžasný a nezapomenutelný zážitek být na Vesmíru jen s holkama!!!
Hrozně moc doporučuji ostatním holkám a věřte, že i bez kluků NENÍ nuda!

 

Kristýnka Stejskalová

Zobrazeno 732×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz