...v malé zahrádce...

DIECÉZKO Z DRUHÉ STRANY

30. 5. 2017 13:19

Na diecézní setkání jezdím pravidelně a velmi rád. Do režijního týmu jsem se letos přihlásil poprvé a vůbec jsem nelitoval. Celé to začalo tím, že mně Janča Weisbauerová napsala smsku, jestli bych do toho šel…

Jako režie jsme měli dva přípravné víkendy na Vesmíru s otcem Tomášem Hoffmannem, který vše řídil a ladil.

Po seznámení jsme se vrhli s chutí do práce a začali jsme vymýšlet obsah setkání. Práce probíhala tak, že jsme si sedli do kruhu, doprostřed jsme dali papír s mottem setkání a každý měl napsat, jak by motto ztvárnil. Na základně těchto námětů jsme postupně vymýšleli jednotlivé scénky. Když byly scénky hotové, tak jsme začali dolaďovat podrobnosti jako zvolení moderátorů, rozdělení rolí do scének, podoba kostýmů a rekvizit.                                                                                                  

Na druhém víkendu si každý pro svojí roli vymyslel text. Moderátoři si zpracovali úvodní slova a začalo se zkoušet. Na závěr jsme vymýšleli ukazovačku k písničce Tvůj plamen.

Jako správný přípravný tým jsme se v Hradci Králové na diecézku sešli o den dřív, abychom všechno doladili a vyzdobili Filharmonii.                                                                                                                         

Být v přípravném týmu na diecézku byla pro mě úžasná zkušenost. Seznámil jsem se se skvělými lidmi, prožil s nimi hezké chvíle a trochu překonal i sám sebe. Rád bych všem touto cestou poděkoval, hlavně otci Tomáši Hoffmannovi za jeho vedení, všem týmákům a všem členům přípravného týmu za skvělé společenství, nová přátelství a vzor příkladného nasazení pro evangelizaci.

Tomáš Mařík (alias anděl Petronel)

 

Zobrazeno 868×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz