...v malé zahrádce...

TEREZA MACKOVÁ

18. 4. 2017 19:30
Rubrika: Portréty osobností | Štítky: dcm

Věk: 26

Bydliště: milovaná Kutná Hora, srdcový Račín a krásný Hradec

Škola: Dělám, že dělám UHK :)

Vikariát: Kutná Hora – Poděbrady

 

Co ti udělá radost?

Radost druhých.

Jaké jsou tvoje koníčky?

Hudba, dobrá knížka, divadlo (i když na něj tolik času není). Taky mě baví jen tak být v přítomném okamžiku (nejlíp v lese). A být s lidmi, jsou jako power banka.

Jak ses dostala k práci na Diecézním centru pro mládež?

Na konci podzimních prázdnin se mnou mluvil Tomáš Hoffmann a řekl mi, že shánějí někoho na DCM. Ze mě (i pro mě) nečekaně vypadlo, že bych si to potřebovala rozmyslet. A tam to začalo. Vrátila jsem se do Hradce a na jedné z nejrušnějších ulic mi to všechno zapadlo do sebe a za necelé dva dny jsem ohlásila ve škole, kde jsem učila, že jsem volaná na trochu jiné dobrodružství.

Jaká bude tvoje náplň práce na DCM?

Teď jsem k ruce Marušce, která bude odcházet na mateřskou, a během jara bych měla DCM převzít a s radostí se snažit dobře pokračovat v tom, co DCM společně s ostatními tvoří.

Co jsi dělala předtím, něž jsi nastoupila na DCM?

Přes 5 let jsem učila na ZŠ Jana Pavla II. v Hradci, následně jsem začala učit i na Biskupském gymnáziu. Ano, jsem už teď diagnostikovaná jako učitelka a nikdy se toho asi nezbavím. :) Ale díky tomu, že jsem mohla učit tady, v mojí učitelské domovině, tak se cejchu učitelky nebráním a jsem za něj vlastně i vděčná. Těch 5 let za to stálo.

Jaké jsou tvoje plány či sny do budoucna?

Pohladit si žirafu. :)

Na co se v blízké době těšíš?

Na všechny, které tu na DCM, na Vesmíru, na různých akcích a i jen tak v ulicích potkám.

Jaký je tvůj oblíbený film či knížka?

Jee, moje oblíbená otázka (společně s dotazem na oblíbenou kapelu nebo hudební styl). Díky za ní. Zeptejte se češtináře-hudebkáře na oblíbenou knihu… :) Je jich víc. Naposledy mě doslova uchvátila knížka Jak funguje hudba od Johna Powella (který napsal řadu soundtracků) a Palečkův úsměv a pláč

Zobrazeno 1729×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz