...v malé zahrádce...

JAK JSME OBJEVILI Z(ÁZ)RAK

21. 4. 2017 14:42

Bylo 7. dubna 2017. Pátek. Ano, přesně ten pátek, kdy nevíte, kde vám hlava stojí a vidina prospaného sobotního dopoledne se každou chvílí víc a víc rozpíjí v nepopsatelné mlze myšlenek. A ty myšlenky se snažíte utřídit barevnými lístečky s úkoly, které postupně získávají nadvládu nad celým prostorem, který okolo vás je.

Během toho, co naše závislost na barevných lístečkách přerostla nás všechny (což při našich výškách není zase takový problém :)), se ten páteční čas proměnil v mile prazvláštní časoprostor.

Bylo totiž těsně před diecézkem a finišovaly přípravy. Přípravy, které trvaly několik týdnů, měsíců. Přípravy, které vygradují a vyprchají během jednoho dne. Jako ohňostroj. Velká podívaná na krátkou dobu, která ale svým kouzlem radosti tak dobře probudí naši mysl a paměť, že v nás ten zdánlivě krátký okamžik zůstane mnohonásobně déle.

A přesně v tenhle čas jsme objevili z(áz)rak. Možná jste ho postřehli taky. :) Podobně jako ohňostroj přirozeně nutí zvedat hlavy a zrakem objímat nebe plné barev, tak i diecézko zvedalo naše možná unavené, možná starostmi plné, možná skleslé hlavy. Ať už bylo ve vašich hlavách cokoliv, na vašich tvářích jsme viděli nespočet radostných jisker. A to je něco, za čím stojí obracet zrak, protože pak díky vám vidíme zázrak. Děkujeme. :)

Zobrazeno 1048×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz